iStock_000008489784XSmall

KÄÄNNÖKSET

Depictum on erikoistunut suomi-englanti- ja englanti-suomi-käännöstöihin. Olemme suuntautuneet erityisesti seuraavien alojen käännöksiin:

 • lääketiede
 • IT-ala
 • yritysviestintä
 • av-käännökset
 • auktorisoidut käännökset

Käytämme uusimpia kääntämisen teknisiä apuvälineitä, joiden avulla tuotamme käännöksiä edullisesti ja korkealaatuisesti. Toimintamallimme vuoksi palvelemme asiakkaitamme sitoutuneesti, nopeasti ja tehokkaasti.

DOKUMENTOINTI

Depictumin dokumentointiasiantuntijat ovat erikoistuneet teknisen dokumentoinnin sisällöntuotantoon. Laatimamme julkaisut ja ohjeet ovat laadukkaita ja täsmällisiä.

Sisällöntuotanto kattaa erilaisen tekstituotannon laaja-alaisesti monenlaisiin kohteisiin. Osuuskuntamme on suorittanut tekstintuotantoa mm. verkkokauppojen mainosteksteihin, pelialan sisällöntuotantoon sekä IT-alan tuotekuvauksiin. Myös sanoilla voi maalata maiseman tai luoda tunnetilan.

Minkä viestin sinä haluat välittää?

HSEQ-ASIANTUNTIJAPALVELUT

HSEQ – hyvinvointi, työturvallisuus, ympäristön kunnioittaminen ja laatu ovat yritysten toiminnan keskiössä. Depictum tarjoaa käyttöönne asiantuntemusta mm. materiaalien kierrätyksestä sekä materiaalitehokkuuden ja prosessien tehostamista.

Kun etsitte ratkaisua siihen, miten ympäristön vaaliminen voidaan yhdistää taloudelliseen hyötyyn yrityksessänne tai miten jätteen syntyä voidaan välttää, voimme tarjota ratkaisumalleja. Tarjoamme asiantuntiapua myös logistiikkaan, materiaalien jalostukseen sekä tuotantoprosessien kehittämiseen liittyviin haasteisiin.

IT-PALVELUT

Tarjoamme IT-palveluja Mac- ja Linux-alustoilla kokonaisten työympäristöjen suunnittelusta ja toteutuksista palvelinhallintaan, verkkoratkaisuihin, ylläpitoon sekä yksittäiseen ongelmanratkaisuun. Lisäksi onnistuvat ratkaisut Windows-ympäristöihin ja niihin liittyvä tuki loppukäyttäjille.

Help computer key. Isolated on white with clipping path.

Asiantuntijamme palvelevat 20 vuoden laajalla kokemuksella. Tuttuja ovat muun muassa:

 • Windows-palvelimet ja työasemat
 • Mac OS X -kannettavat ja -palvelimet
 • Linux ja UNIX -työasemat ja -palvelimet
 • Ethernet-verkot VLANeilla tai ilman
 • langattomat WLAN-yhteydet
 • turvalliset VPN-palvelut
 • tallennusratkaisut
 • virtualisointi

Toimimme pääsääntöisesti Satakunnan alueella, mutta pystymme tarvittaessa palvelemaan teitä myös pääkaupunkiseudulla. Palvelemme sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

TEKSTIILITEOLLISUUS/KAAVOITUS

Depictum Osk:n kaavoituspalvelu tuotetaan Suomessa, mutta projektit ulottuvat kansainväliseen vaatetusteollisuuteen. Yrityksemme tarjoaa ammattimaisia kaavoituspalveluja kaikenkokoisiin projekteihin – yksittäisistä kappaleista kokonaisiin mallistoihin prototyypeistä aina tuotantoon asti.

Suhtaudumme työhömme vakavasti ja tavoitteemme on tarjota asiakkaalle tuote, joka on ulkonäöltään, istuvuudeltaan ja toimivuudeltaan huipputasoa.

Kun yrityksenne tarvitsee ammattitaitoista ja asialleen vihkiytynyttä kaavoittajaa luomaan kanssanne parhaat mahdolliset tuotteet vaatemarkkinoille, ota yhteys Depictumiin. Lisätietoa kaavoituksesta löydät täältä.

GRAAFINEN SUUNNITTELU

Depictum tarjoaa viimeisteltyjä graafisia palveluja, kuten yritysten ja yhteisöjen esitteiden ja julkaisujen suunnittelua ja taittoa painovalmiiksi asti, julkaisukuvituksia, visuaalista suunnittelua, pakkauskuvituksia, teknisiä piirroksia jne.iStock_000004621216XSmall

Toteutamme myös taitto- ja julkaisupalveluita, tarvittaessa yhdessä paketissa käännöspalveluiden tai teknisen dokumentoinnin kanssa. Jokainen suunnittelutyö on oma kokonaisuutensa, jolla luomme ilmeen ja sielun asiakkaan tilaamalle tuotteelle, olipa kyse sitten kutsukorteista, julkaisusta tai tuote-esitteestä.

Haluatko grafiikasta lisää terävyyttä viestintään? Me autamme!